Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

вторник, 3 януари 2017 г.

Извратена и античовешка политика, която всеки ден тържествува

Цвета Кирилова
Не гледай умно, българино. Да, да, ти. На теб говоря. Не се озъртай. Не грешиш. Точно така, за теб става дума. Виждаш ли я. Твоят размер е. Тази извратена и античовешка политика в държавата ни, която всеки ден тържествува заради съучастието на едни продажни, безотговорни и лицемерни твои сънародници по всички нива на държавния апарат, иска ти да носиш тази удобна бяла роба!

Те искат ти да бъдеш смазан и да си говориш наглас! Така както правя и аз в момента. Не ме чуваш ли? Та аз толкова силно викам. Вените ми са изкочили чак. Те не подозират ни най-малко обаче смразяващата истина. Смажат ли теб, твоят бунтарски нрав за справедливост и истина, с тях е свършено.

Прекършат ли безкрайния ти стоицизъм да плащаш с робския си труд заплатите на чиновниците и личните им удоволствия, утре същите ще се изправят един срещу друг в свирепа гладиаторска битка, гладни и жадни като побеснели кучета, за да прегризат нечий гръклян, търсейки спасителен план за оцеляване, защото мандалото на келепира ще хлопнало!

"Българи за България"
Не се отказвай! Вярвям в теб!
IYI

Цвета Кирилова