Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 29 януари 2017 г.

Пробуждане с хоро

Дръж се, земьо, българи те газят!
"Българи за България" призовават всички сънародници в страната и по света да покажат, че българщината и традициите са живи! 
За да може българинът да се прояви красиво, нужна му е форма на изразяване с музика и танц! А кръгът, който създава хорото, е символ на вечността.

3 МАРТ 2017 г., 12 часа
Каним всички българи, фолклорни ансамбли, професионални групи и любители да се включат в каузата „ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ на 3 март. Нека направим гражданска вълна на единението. Да се хванем за ръце и да тропнем ний хорце на мегдана в големите и малките градове, в селата и в държавите, където има българи.

Ето какво ни написаха нашите в Северна Ирландия:
"Благодарим ви за тази прекрасна инициатива! Ние от Клуб ЧЕМШИР заявяваме , че се включваме с радост и точно на 3-ти март ще заснемем нашето всеобщо българско хоро в Северна Ирландия! Нека всички българи по света се пробудят за доброто на Родината ни и нека хванати за ръце, като братя и сестри покажем силата на българския пламък в сърцата ни!"


Очакваме активност от родолюбците, които са готови да организират хората из китните кътчета на България. Време е за действие, а не за бездействие! Заявете готовността си на фейсбук страницата „Българи за България“. Нека покажем, че българският наРОД уважава традициите си и има основание да бъде горд!

В София хорото ще се проведе в парка "Заимов", в 12 часа, в близост до драматичен театър "София". Снимките от националната инициатива може да качвате на страницата "Българи за България". Реченото да бъде сторено!

https://www.facebook.com/BGIYI618/