Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

понеделник, 2 януари 2017 г.

Цвета Кирилова: Свърши веселието, каквото било-било


Свърши веселието, каквото било-било. За някои си е целогодишен купон. Великото общочовешко ядене, пиене и пазаруване като подготовка за посрещане на природен катаклизъм на 31.12 срещу 01.01 приключи, идва ред на активната и концентрирана работа.
С усмивка! Защото се предполага, че за има няма 15 дни хихо - хахо, всички в държавата и най-вече държавните служители, трябва да са прекратили отпуските си и да са се върнали на работа, отговорни, свежи като репички, представляващи съвестни и любящи служители на обществото. Извинете ме, проявете разбиране. Работохолик съм.


Междувременно, докато си размишлявам по темата за вирусното инфекциозно заболяване - русофобия и американофобия, тръшнало Родината ни, си мисля - коя е противниковата организация на "Америка за България" в България от руска страна. Тоест като има НПО - "Америка за България, що пък няма НПО "Русия за България". После "Китай за България", "Индия за България", "Бразилия за България" и т.н. Значи има "Америка за България", а няма "Русия за България".

Изглежда малцина са организациите в България, като "Сдружение Азбукари", които работят под мотото - "България за България". Малко тъжно, но факт!