Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 8 януари 2017 г.

Къде изобщо по света циганите са се интегрирали?


Аз питам: Къде изобщо по света за цялата човешка история някъде циганите са се интегрирали?! Няма такава интеграция!  И да обясня: Тази политика на законово паразитиране на поколения внесени, чужди на населението индивиди се прави в Западна Европа целенасочено от десетилетия!
Във Великобритания - внос на пакистанци и индийци; Франция - негри и араби, България - турски цигани. За 27 години турските цигани се развъждат с нашите пари и нашите блага, а законите бяха направени за озаконяване на тяхното паразитиране. В реалния живот ги ползват като част от извършвания геноцид над българите по произход - по плана Ран - Ъп! От 10 милиона сме вече 5 милиона българи по произход и 2 милиона цигани, турци и малко от други нации - арменци, евреи, руснаци и др. ЕВРОПА СЕ МЮСЮЛМАНИЗИРА! 


Досега тихо и последователно - Берлин и Хамбург са изкупени от големи турски фирми, За България - просто е турска. Ориана Фалачи описва този процес в книгите си. Унгарският евреин Дьорт Шорош - Джордж Сорос и клоаката му извършват световна подмяна на ценностите - най-низшите слоеве  на обществото се финансират и представят като елит и облагодеттелствани, а истинските ценности и техните елитни носители - са избутани и изолирани, осмивани, преслдевани, наказвюани, порицавани, смазвани по всички възможни начини...! 

Циганизацията, турцизацията, ислямизацията в България са част от този световен план. Мултикултурализмът изтрива християнските европейски ценности, традиции, история и се подменя с фалшиви, напълно лъжливи доктрини - "евро-атлантически"?! безумно понятие...едни пещерни традиции се предствят като "спасение" на застаряващя и хуманна Европа...на безполови, безродни, безпаметни, безсилни същества...нашата Европа, християнска цивилизована, извисена, с висши постижения в науката, музиката, изкуствата - опера,балет, класическа музика, изискана съвършена архитектура, кино, философия, езотерика,  християнска религия...кукловодите вкарват своето зверско оръжие - ислямът, няма такова нещо като радикален ислям - самият Местан арогантно се обиди за това измислено определение...така е - ислямът е един! 

Зависи доколко ще му бъде позволено да се разгърне в чистия му вид - по Коран, така, както се преподава  на имамите в религиозните училища в Саудитска Арабия. Когато достойните, истинските елити си дойдат отново на местата - масите ще тръгнат след тях!  След сегашните марионетки човекоубийци - отиваме само към гибел! България таи надежда силите зад Ген. Радев да излязат на светло и да се самоопределим - със Светлината или с Тъмнината тръгва Родината ни, милата ни България! Бог да пази България! Амин!

Дани Димитрова, Фейсбук