Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 5 февруари 2017 г.

"Пробуждане с хоро" и в Плевен

Инициативата "Пробуждане с хоро" се разраства като мощна вълна на единението! На 3 март кръшни хора ще се извият на площад "Възраждане" в Плевен. Той стана поредния град, който се включва в патриотичната кауза.
В София хорото ще се проведе на националния ни празник в парка "Заимов", в 12 часа, в близост до драматичен театър "София".

"Призоваваме и други градове у нас и в чужбина да се присъединят към инициативата. Там, където има и един българин е България. Нека покажем на националния ни празник 3-ти март, че може да пробудим самочувствието си, като се хванем на хорото", заяви Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари". Тя допълни, че Лондон и Лион вече се присъединиха към каузата. 

Инициативата се провежда за втора поредна година от "Сдружение Азбукари".


"На 3 март 2017 г. ще направим най- позитивното събитие на годината. Да се хванем за ръце и да тропнем ний хорце! Всенародно "Пробуждане с хоро", за българите у нас и по света", обявиха организаторите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Пробуждане с хоро