Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

вторник, 21 март 2017 г.

Цвета Кирилова: В "свободната" държава България ще получите доза партиен ендорфин, докато Ви мажат с вазелин

В "свободната" държава България ще получите доза партиен ендорфин, докато Ви мажат с вазелин. Не търпя нерационално мислещи политически слуги, които от безрапотно сервилнечене са деформирали мозъчните си гънки в покорно служене, да не кажа лизане на задните части, на бизнес структурите - part-иите, които пък им пробутват краткотрайни удоволствия на материално съществуване, което обрича всички останали да мизерстват!


Не приемам добре хора, които агитират нагло, насочват натрапчиво вниманието към определени партии и кандидати, изтезавайки мозъците на хората да затвърждават насила 30 години некадърници, изпратили България на последно място във всички възможни класации за нормално жизнено съществуване. Това са същите, окичили България с медала на пословичната бедност. И Африка вече е в готовност да ни стане доставчик на услуги, освен на бежанци. Мажете вазелина. Обилно. Наближават избори!

"Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов."
          Ото фон Бисмарк