Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 26 март 2017 г.

Цвета Кирилова: Силно гражданско ЕДИНЕНИЕ за възход и справедливост е истината

И хлапетата в детската градина са наясно, че пак се редите с канчетата да преглъщате старата претоплена манджа! И ще Ви сложат бром в чая!

И, без да зная колко човека ще гласуват, мога да Ви кажа кои са партиите, които имат шанс да влязат в парламента. ГЕРБ. БСП. Патриотите. ДПС. Марешки почти ще се напъне. И нали знаете какво следва? Първите ще Ви заговорят за коалиция на Националното спасение. Същата развалена плоча няма да мога да я понеса още и още! И с тази стратегия промяна на държавата ли ще правите.

Силно гражданско ЕДИНЕНИЕ за възход и справедливост е истината, с пряка намеса на данъкоплатците в работата на институциите. При демонстрираната политическа съпротива и отказ от чуваемост на гласа на НАРОДА, следва незабавно разтуряне на обществения договор от СУВЕРЕНА и освобождаване на хомота, надянат от политическите терористи и джихадисти!