Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

четвъртък, 9 март 2017 г.

Ето я патриотичната песен Аспарух

Представям Ви патриотичната песен Аспарух - част от новия образователен проект на "Сдружение Азбукари", който съвсем скоро ще бъде представен на вниманието на децата и техните родители. "Музиката е нещо велико.

Ако тя успее да въздейства на подрастващите по начина, по който ние я усещаме, правим и изпълняваме, значи сме постигнали това, за което творим. А ние правим музика, за да възпитаме с нея любов към българското, към българския фолклор. С тази песен искаме да напомним на децата за славната ни история, за смелите ни царе и пълководци, които са направили България такава велика държава, да се гордеят с всичко българско и родно, да пазят и да разпространяват нашата хилядолетна история.

Екипът ни създаде тази песен специално за „Сдружение Азбукари“, отдадено на българските деца, на тяхното патриотично възпитание и обучение. Ние, родителите, знаем че инвестицията в образованието на децата е ключ към успеха, който ще постигнат в бъдещето си. Посвещаваме песента „Аспарух“ на децата, за да растат горди и достойни българи. Поздрави от всички нас! Веселин Василев – изпълнител, Гроздан Грозев – кавал, Райко Севов – акордеон и клавишни. Мастеринг – Йовко Йовчев, текст – Галена Воротинцева.

Цвета Кирилова