Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

четвъртък, 9 март 2017 г.

Българите сме били винаги вълци

Не им е приятно на господата европейци, че се мъчат да си направят историята  древна. Сложили един камък на площад и правят картички, два ли не колко е специялен, от нищо - нещо правят. За нас, какво за нас - еми старички сме, ние сме имали градове, те още са гледали плахо през тръстиката. Тук сме преди тях, тук ще сме и след тях!

България е била тук и 16 века по-късно същото име е пак тук. Ние сме били винаги вълци и сме се борили на няколко фронта. Сега ни гледат отвисоко, просто временно. Златото във Варненския Акропол, съжалявам, но е по-старо с 3500 години от най-древното Египетско. Европа ни дължи много, защото ако не сме спрели нашествието на Арабите, нямаше да ги има на картата.  БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! 

Ако не им е ясно да ни питат! Когато достигне друга държава успех равнопоставен на обсадата на Одрин, тогава ще говорят. Както казва Ванга ние имаме голям грях към Богомилите, и плащаме за невинната кръв, колелото се върти и историята го доказва, България ще стъпи на крака, въпрос на време.

Диан Георгиев, Фейсбук