Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

събота, 1 април 2017 г.

Докато мутри с 3 грама мозък управляват плажовете ни, българските туристи ще си оставят парите в Гърция

Докато мутри с 3 грама мозък управляват плажовете и не се прекратят концесиите, българските туристи ще си оставят парите в Гърция, Турция, и където им е по-изгодно. Ще отидат там, където има уважение и отношение.

Защото клиентът там е цар. В България разходът за 2 шезлонга с чадър, масичка и някаква друга глупост е 50 лева на ден на семейство. Толкова, колкото е нощувката им в хотела. В Гърция например ти сервират на крак напитката и никой не ти дере кожата, че ползваш чадър, защото добрият търговец знае, че е по-добре да ти вземе парите чрез консумация на храни и напитки, да върти парите от оборот и в същото време печалбата му да е в постоянно движение. 

Безумна е практиката с надиплените хартийки на корема в чантичка на някой простак, дето крачи гордо на плажната ивица, щото шефо така е казал. Общините трябва да си поемат контрола по стопанисването на плажовете, за да печелят общинските хазни! Държавата трябва да се спасява с адекватни мерки, не с мутренски бизнес тъпи практики.

Цвета Кирилова