Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 2 юли 2017 г.

Петиция в подкрепа на Цвета Кирилова

Цвета Кирилова - Лице на България за Българското европредседателство 2018 г. Това е заглавието на петицията в интернет за подкрепа на Цвета Кирилова. България за първи път ще поеме ротационното председателство на Европейския съюз от 1 януари 2018 г. Политиките и законодателството на страните-членки се съгласуват с решенията на Съвета на ЕС, а нашата държава ще има правомощията да представлява, организира и ръководи неговата работа.
Намираме се в историческо време, в което България ще има активна роля във формулиране на приоритетите по политики. Ние имаме уникалната възможност да бъдем лидери и лице в лансирането на предложения, идеи и решения, които да са с огромен принос за развитието на съюза и налагането на мира в световен план.

ПЕТИЦИЯТА МОЖЕТЕ ДА ПОДПИШЕТЕ ТУК

Ето защо България трябва да излъчва силни предложения в областта на външните работи и политиката на сигурност. Ротационното председателство на ЕС е голямо предизвикателство и прекрасна възможност да представим страната ни по най-добрия начин. Нужно е единение и вдъхновение. Ние от „Сдружение Азбукари“, Асоциация „Ренесанс за България“ и гражданите, подкрепящи Единение „Българи за България” решихме да предложим инициатива, за първи път в историята на ЕС, ротационното председателство да има свое вдъхновяващо мира и представящо културата на всяка държава Лице.

Вярваме, че това ще спомогне България да се представи по най-добрия начин, в най-хуманна и общочовешка величина. Считаме, че лице на ротационното председателство на България може да бъде личност с прекрасни качества на съвременен европеец, модерно и креативно мислене, енергия, чар и интелект.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК

Личност с визия и талант, направила много за доброто бъдеще на България, изцяло посветена на развитието и възпитанието на децата на България. Предлагаме за лице на ротационното председателство на ЕС от Република България да бъде избрана госпожа Цвета Кирилова. Тя е изявен общественик, журналист и хуманист, посветила се на проекти за възпитанието и модерното обучение и развитие на младото поколение на България.