Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

четвъртък, 10 август 2017 г.

Инициатива "Знание за успех"


20 раници с ученически пособия ще раздаде Единение "Българи за България" в началото на новата учебна година Единение "Българи за България" организира благотворителна инициатива посветена на първия учебен ден 15.09.2017 г.
Нашето намерение е да подпомогнем 20 многодетни семейства от Софийска област, като условието за избор на семейство е и образователното равнище на родителите. Те трябва да са със средно или по-високо образование, да имат първокласник през предстоящата учебна година. Идеята на Единение "Българи за България" е да осигурим учебни помагала и раница в размер на 100 лв. на семейство. 


Според статистически данни 20% от децата по света никога няма да ходят на училище. Инициативата "Знание за успех" предоставя решение за подкрепа на българските деца. Всяка ученическа раница, която ще бъде дадена в рамките на кампанията, ще е пълна с канцеларски материали, учебни ресурси и помагала, които позволяват на децата да пишат, рисуват, оцветяват, пресмятат, изразяват себе си, и преди всичко, да учат. 


Образованието е едно от основните направления в работата на Единение "Българи за България", както и на Сдружение „Азбукари“, който също ще подкрепят инициативата. Създадохме инициативата поради споделеното убеждение, че децата на България трябва да бъдат качествено образовани. Образоването е техен „паспорт” за живот извън трудности и бедност. Ето защо екипът ни ще раздаде 20 раници на семейства в нужда в различни населени места от района на София. 

Амбицията ни е кампанията да продължи и да можем да зарадваме много деца от цяла България. Ще сме благодарни на всички, които имат възможност да се включат с подкрепа на инициативата "Знание за успех". 

За повече информация може да се свържете с: 
Яна Трендафилова – тел. 0882 88 19 08 
Донка Захариева - тел. 0885 07 88 65 
или на мейл: bulgarizabulgaria@gmail.com