Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

понеделник, 21 август 2017 г.

"История на славните българи" и в книжарници Сиела

Вече може да намерите "История на славните българи" и в книжарници Сиела. Там можете да вземете и "Букварино" и детската карта на България "Обичай Родината". Уникалните образователни продукти на "Сдружение Азбукари" са изложени в книжарници Сиела на следните адреси:


Мол Сити център София
Булевард "Витоша"
Летище София
Мол София
Ректорат
Мол Парадайз
Мол Пловдив
ФКЦ Варна
Бургас
Мол Стара Загора
Мол Плевен
Мол Русе

"История на славните българи" разкрива редица неподозирани факти за славното българско минало. Ние от "Сдружение Азбукари" създадохме книгата заради желанието ни България да се възроди и да разкажем със самочувствие по цялото земно кълбо за дълбокия и жилав корен на българския народ, за силния ни ген, за мистиката и невижданото познание, което сме разнесли по света и за това, че България е най-древната цивилизация!
"История на славните българи" може да поръчате и на адрес www.azbukari.org/istoria

"Букварино" e уникално образователно помагало, което няма възрастови ограничения. То съдържа: 
60 броя карти
2 броя карти „Ключ”
2 броя ученически тетрадки
Книга „Исторически лабиринт на познанието” с любопитна информация за живота на 60 личности в българската история. Вълнуващи публикации за пътя на древните българи. Различна гледна точка за произхода и развитието на българската азбука. Неочаквани изображения с най-старите писмени знаци.
Повече за историческата образователна игра „Букварино“ може да научите на www.bukvarino.bg и на www.azbukari.org.

Детска карта на България "Обичай Родината" съдържа над 500 цветни илюстрации, обхващащи 11 различни теми: животните, птиците, рибите, плодовете и зеленчуците, църквите и манастирите, фолклора, дърветата, цветята, гъбите, архитектурно-историческите забележителности и древните съкровища на нашата страна.
Повече за детска карта на България "Обичай Родината" научите на www.azbukari.org/shop