Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

понеделник, 7 август 2017 г.

Цвета Кирилова подпомага и футбола

Известната и чаровна журналистка - Цвета Кирилова подпомага и футбола, научи NOVSPORT. Тя ще направи дарение за нуждите на хората в село Скобелево.


Ето, какво написа във Фейсбук - Георги Тодоров:

Уважаеми съселяни, искам да Ви информирам за няколко неща, около започнатото възстановяване на старото футболно игрище в нашето село. След като бе окосена и събрана тревата, в следващите дни специализирана техника ще подравни и валира терена. След това, ще се монтират две футболни врати с дължина 5 м и височина 2 м. В днешния ден, проведох разговор с г-жа Цвета Кирилова - един много скъп приятел и председател на "Сдружение Азбукари".

След като се запозна с моята инициатива, г-жа Кирилова декларира готовност да направи дарение за село Скобелево и да закупи две футболни мрежи. Те ще ни бъдат доставени, през месец септември. Оправданията, че в Скобелево не може да се случва нищо хубаво останаха в миналото, време е стъпка по стъпка да връщаме облика на селото ни, така както го помним от нашето детство. Това е наш дълг и задължение!