Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

събота, 9 септември 2017 г.

Цвета Кирилова празнува днес своя рожден ден

Председателят на "Сдружение Азбукари" - Цвета Кирилова празнува днес своя рожден ден! 09.09.2017 г. е важна дата, която трябва да се отбележи подобаващо.

Всички ние Азбукарите й желаем, да бъде все така с нестихваща енергия и позитивизъм. Нека силата и да променя действителността, да укрепва и се развива. Нека обединява хората и ги мотивира да създават и подобряват средата, в която живеят. Образованието е капиталът за развитие на едно общество и генератор за бъдещ успех! 


Съзнание се повдига със знание! Скъпа Цвета, ти си образователният будител на България! Чрез твоя патриотичен плам и всеотдайност, десетки хиляди деца днес сочат контурите на България върху детската ни карта "Обичай Родината", хиляди играят образователната ни игра "Букварино" и още толкова се радват на "История на славните българи". 

На 15 септември първата в България патриотична стая "Креативни мислители" в ОУ "Димитър Благоев"- гр. Велико Търново, дело на "Сдружение Азбукари" и съмишленици, ще посрещне първолаците с широко отворени врати към знанието и българската история.

Радост и глъчка се чува и от трите комбинирани, обществени детски площадки за игра и обучение, адаптирани и за деца с увреждания в градовете София, Велико Търново и Бургас, изградени отново от "Сдружение Азбукари", изцяло с дарения от социално отговорни фирми и физически лица. 

Момиче, ти направи истинска новация в образованието на подрастващите, разчупи догмите, промени мирогледа и светогледа на хиляди! Ние Азбукарите те обичаме и ясно заявяваме: Продължаваме напред! Цвета, ти си мотиватор, генератор и двигател на промяната! 

Заедно можем всичко!