Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

събота, 7 октомври 2017 г.

Добрев не е министър-председател, че да му се гласува вот на доверие или недоверие

Абсолютен диктат е да не се уважи волята на народен представител да напусне парламента. Това е негово лично волеизявление и никой не може да се противопоставя на този автономен избор, освен ако не бъде преизбран от СУВЕРЕНА, отново с личното му съгласие!

Това че не го пуснаха да си тръгне от Народното събрание е отчетлива форма на политическа тирания. Освен това такава парламентарна процедура в правния мир не съществува! 


По същата логика Народното събрание трябва да прегласува всички решения на напусналите Парламента, излезнали от парламентарните си групи и/или станали "Независими" депутати, човек по човек през последните 30 години. 

Оставка не се гласува, какъвто е случаят с депутата Делян Добрев. Той си депозира публично оставката и доброволно напуска институцията Парламент. Добрев не е министър-председател, че да му се гласува вот на доверие или недоверие.