Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

понеделник, 11 декември 2017 г.

Толкова ли е трудно велоалеите да се създават по вътрешните улици?

Толкова ли е трудно велоалеите да се създават по вътрешните улици успоредно на основните булеварди в столицата, където е по-спокойно и безопасно!
Толкова ли е трудно да се вземе актуална информация от асоциации и обединения, защитаващи правата на колоездачите - кои са най-подходящите алтернативни пътища, извън основните булеварди, и да се организират алеите така, че вътрешни улици и целият маршрут да са съобразени така, че колоездачите да се придвижват спокойно и безпроблемно, без да се пречкат в трафика и да дишат облаци изгорели газове, внушавайки си, че живеят здравословно.

Толкова ли е трудно да се подходи трезво и умно, така че велоалеите да не са спретнати безумно по най-натоварените пътни артерии, а да се създаде удобство за колоездачите, така че и пътната техника за почистване на снега да бъде улеснена да си върши работата с лекота, без да издирва под снега милиони колчета и ограничения. 

Не стеснявайте булевардите! Липсата на организирано движение по пътищата, постоянните задръствания и огромния трафик, в който влиза участието на всички стари автомобили, дошли от Европа у нас, и които плащат позорно ниски данъци, в сравнение с нови автомобили, съобразени с екологията, не решават проблемите, задълбочават ги!