Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

понеделник, 1 януари 2018 г.

Образователни комплекти „Букварино“ подариха от ГЕРБ на свищовските първолаци

Образователни комплекти „Букварино” получиха първокласниците в община Свищов като подарък от местната структура на ГЕРБ. От тези помагала бяха осигурени за всичките 13 паралелки, в които ще се обучават най-малките ученици.

Комплектите „Букварино“ са подходящи за училищна и семейна работа, с възможност за провеждане на дискусии и размяна на знания за забележителните събития в историята на България. Освен с игрите, посветени на българската азбука, "Букварино" завладява с образи и информация за делото на 60 интригуващи личности от българската история.

Ръководителят на общинската структура на ГЕРБ - Свищов и председател на Общинския съвет д-р  Кристиян Кирилов посрещна новата учебна година в СУ ”Николай Катранов”. От името на своите колеги той  поднесе поздравления към учители, ученици и родители, заедно с пожелания за любов към знанието и упоритост.

15 септември 2016 г.