Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 21 януари 2018 г.

Българите вече са малцинствена група

Българите вече са малцинствена група. Младите, майките, децата, старите хора и уязвимите групи са сякаш несретници, изоставени от политиките.
Опера от бездушие, носеща се умосковаващо почти 30 години, докато бъдем напълно промити и затрити в забравата.

Крайната цел на геноцида, упражняван десетилетия върху българския народ, е изгонване на знаещите и можещите млади хора, за да облагородяват остаряла Европа. Дори обезкървяване на България чрез безскрупулни мерки за намаляване на раждаемостта. Активно стимулиране на малцинствата с тенденциозност, водеща до разможаване на доминиращо мнозинство. 

Разрушително оголване на територията на страната с цел лесното й закупуване, подстрекаващо тотално завладяване с всякакви икономически и политически механизми, гарнирани с вихрени ориенталски кючеци. 

Какво ни остана в България? Малко деца, много болни и възрастни хора, съсипана, слаба и аморализирана държава. Беззащитна, самотна и тъжна, изнасилвана групово, с жестокост, от всички интересчии наоколо. Един истински родолюбец да видя и ще му се поклоня!