Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

петък, 5 януари 2018 г.

Цвета Кирилова: Силна жена е най-вече българката (ВИДЕО)

Силна жена е най-вече българката, която успява да се пребори с всички трудности, които среща в ежедневието си, в битието си, в опита си да бъде добра домакиня, любяща съпруга, истинска майка, отговорен човек в професионалните си ангажименти. Човек, който се бори за своите принципи.

Това заяви в студиото на телевизия Би Ай Ти Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари".

"Силните жени в България са много – те не са една или две. Мисля,че всяка българка заслужава да бъде титулувана с това звание „силна жена“. Защото в условията, в които оцеляваме, и с трудностите, с които се сблъскваме всеки ден, дават това призвание на жената да бъде достойна българка“.

"Битката за същинското "АЗ" е дамата да покаже най-доброто от себе си. Индивидуалното общуване на жената е най-добрият съветник за нея", коментира Цвета Кирилова.

"Не познавам лично г-жа Радева и не мога да преценя дали тя има съществен принос към изграждането на личността на ген. Радев. Познавам предишната съпруга на Президента и за нея мога да кажа, че е интелигентна и много красива жена. Сега виждам от медиите, че г-жа Радева се опитва да влезе по най-адекватния начин в ролята на първа дама. Силният мъж се мотивира от силна харизма", каза още Цвета Кирилова.

Още вижте във видеото: