Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

неделя, 4 март 2018 г.

Българи, време е да се погрижим за България

Скъпи приятели и съмишленици,


Искам да изкажа сърдечна благодарност на всички, които подпомогнаха и уважиха световната инициатива "ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО".
Тази наша съвместна кауза, на "Сдружение Азбукари" и гражданската платфарма "Българи за България, се превръща в най-позитивното и обединяващо събитие за 2018 година. След толкова силни емоции на 3 март в парка "Заимов", след толкова трепет и усмивки навсякъде в Родината и зад граница, искам да Ви кажа само едно:


Надежда за Единение на Българите има!

Специална благодарност към целия екип на "Сдружение Азбукари", който от месеци трудоемко и всеотдайно работеше в сянка това събитие да бъде организирано и да пожъне този прекрасен успех, с който днес се гордеем всички българи в страната и по света.

Мостът на хорото прескочи границите, за да оцвети с още красота, шевици, тъкани и изящество цялото земно кълбо. На Националния празник, всички ние, българите, където и да се намирахме хванати за ръце, изтъкахме божествена одежда и облякохме в народна носия Планетата. Палитра от цветове и багри се изсипаха по мегданите и парковете по целия свят. Тълпи чужденци се питаха кой е този танцуващ народ и от къде идват тези вълшебни ритми?! На нас от хилядолетия ни е завещано да браним и предаваме скритите послания в българското хоро на идните поколения. Сега споделяме вибрацията с други народи!

"ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО" е най-добрият начин да съсредоточим погледа на света върху нас! Вие, българите зад граница, сте нашата ДИПЛОМАЦИЯ, защото сте носители на послания от България! Това, което правите, не е дело на политиката!

"ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО" събужда българите за оздравяване на националния дух, с призив за взаимна подкрепа, единение на народа и укрепване на държавността. Жизненоважно е да се държим като уверен и сплотен народ, да се грижим за природата ни, да подреждаме и опазваме територията ни, защото само така - чрез здрава и обединена нация, живееща в здрава и обединена държава, се просперира в съвременния свят, и не само в съвременния свят, а и в цялата човешка история. Поединично и всеки за себе си, макар и много умеещи и талантливи, но със силно развит индивидуализъм, сме обречени да изчезнем като нация и да загубим територията си.

Затова братя и сестри, БЪЛГАРИ, време е да се погрижим ЗА БЪЛГАРИЯ! За това заставаме зад каузата "Българи за България". Днес след хиляди години история, нашата отговорна роля, нашата основна заветна задача за сигурно и светло бъдеще е оцеляването на народа и активизиране на неговата защитна реакция, съхраняването единството на нацията и запазването държавността!

Така се оцелява в света и така се постига просперитет! Така се държат и успяват умните нации. Другото..., което вреди на интереса на българина, е силно разрушително и пречи на благоденствието на народа!

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКО!
Истината е подредбата на Всемира. Този ред, приложен между човеците, е Българската мисия. Да се знае!

Бъдеще имаме само ако се вБългарим!

Да живее България! IYI
Пазете я! Пазете себе си чрез нея!

Ваша Цвета