Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

Съмишленици


Велислав Петров, зам-председател на "Сдружение Азбукари"

Правим иновативни и полезни проекти, които са в интерес на цялото ни общество. Въпреки трудностите, които срещаме всеки ден, ние, а се надявам и Вие да продължаваме напред. Ние не губим надеждата си, че у нас могат да се случват полезни неща. Нуждаем се от Вашата подкрепа и затова бързо станете част от семейството на "Азбукари". Заедно можем повече!

Яна Трендафилова, главен координатор на "Сдружение Азбукари"

Гордея се, че съм азбукарка, правим много полезни неща за децата и техните родители. Силно се надявам повече хора да ни подкрепят, за да имаме нови, забавни, интересни и полезни инициативи. Станах част от екипа на "Сдружение Азбукари", защото ентусиазмът на Цвета Кирилова е силно заразителен. Нейната амбиция да прави добро не може да те остави безразличен. С много усилия постигаме резултати, но детските усмивки ни дават сили да продължаваме напред! Тепърва можете да очаквате изненади от нас. Няма да спираме и през лятото да бъдем креативни и да подготвяме нови проекти. Съвсем скоро ще се появи и третата интегрирана детска площадка за деца с увреждания, която ще бъде в Бургас. Вече създадохме такива площадки в София и Велико Търново и сме много горди от факта, че правим нещо полезно за децата. Да не забравяме и, че "Букварино" се радва на голям интерес от малки и големи. Иновативният учител по родолюбие е отлично семейно забавление и носи нови знания по български език, история и математика. Затова не се колебайте, а се присъединете към нас. Благодарни сме на всичките ни приятели, които поддържат безотказно огъня на развитието на „Сдружение Азбукари".

Антон Кирилов, координатор на "Сдружение Азбукари"

Работата трябва да ти носи удоволствие, затова реших да участва там, където мога да бъда полезен не само на себе си, но и на другите. За мен "Сдружение Азбукари" показва иновативните образователни решения. Надявам се повече деца и техните родители да се сдобият с нашите авторски проекти. Продължавам да се труда за "Азбукари", защото това ми носи щастие. Нашият екип продължава напред, бъди и ти част от тази магия.