Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

Букварино


„Букварино“ насърчава общуването в семейната среда и е подходящо забавление през лятната ваканция. Образователното помагало представлява качествен скок в образователната ни реформа.
 Той има запазено място във всяко едно българско училище, защото освен на български език, история, учи децата и на патриотизъм. Образователното помагало е не само забавна игра, посветена на българската азбука, но и цял исторически лабиринт на познанието. Комплектът „Букварино” се състои от 60 карти за игра, 2 безценни карти „Ключ“, книга „Исторически лабиринт на познанието“ и две ученически тетрадки.


По този начин игрознанието се явява един алтернативен учител по български език и история. Четивото съдържа любопитна информация за живота на десетки личности в българската история, както и вълнуващи публикации за пътя на древните българи. В нея е поместена и различната гледна точка за произхода и развитието на българската азбука.


Творческият екип се е постарал да предложи неочаквани моменти за участниците в игрите, а четивото оживява в ръцете на любознателните. „Букварино“ е игрознание. Ето, защо картите за игра влизат в битка за победа с лицата на забележителните личности от историята ни.

ВЗЕМИ БУКВАРИНО ТУК