Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

Създателите на Букварино


С много любов и  старание екипът на "Сдружение Азбукари" създаде "Букварино". Образователното помагало се превърна в един алтернативен учител по родолюбие, подходящо за малки и големи. Вижте хората, които не просто създадоха "Букварино", а му вдъхнаха живот.

„Букварино” е и прекрасно семейно забавление, при което децата възприемат от родителите или по-големите си братя и сестри безпогрешната употреба на буквите в българската азбука. По този начин игрите практически проверяват знанията и грамотността на всички участници в тях. Комплектите „Букварино” се състоят от 60 карти за игра, 2 безценни карти „Ключ“, които представляват едно или няколко буквени означения от българската азбука. Естествено, най-използваните букви участват с по няколко броя карти. Комплектът съдържа книга „Исторически лабиринт на познанието“ и две ученически тетрадки.