Знаете ли как трябва да изглежда Конституцията на една държава? За мен е нужно да е ясна, отлично подредена и обслужваща единствено и само интересите на нашето общество!

Цитати

Вярвам, че ще се оправим, когато българинът за българина е важен!


В София децата се радват на площадка, която наричаме "Цветна приказка", във Велико Търново пък е "Царска корона", а в Бургас е същинска "Морска перла".

Колкото повече мирише на избори, толкова по театрално социални стават политиците. Да се смее ли човек, да плаче ли...Само, че за тази постановка вече няма зрители. Театралната зала ще остане много празна и билетите няма да са продадени. И дори най-накрая дълбоко заблудените след 25 години се разбуждат.

За да продължава това положение, явно България е станала неформалната лудница на Европа. Друго обяснение нямам!

Я се успокойте малко, канибализъм ви е обзел! Още малко непристойно поведение и ще раздавам правосъдие.

За 2 години и правилните хора - родолюбиви, неподкупни и знаещи, и България ще започне да цъфти. Много бързо и за кратки срокове всичко може да влезе в час. Като в Румъния! 

Много ми допадат наивни коментарчета от типа - "ДПС били патерица на БСП, на ГЕРБ, на себе си и на всички абревиатури." ДПС не са ничия патерица. Това е партия, която не може да свири втора цигулка в оркестъра! 

Поклон пред теб, народе, издържаш столетия на нечуван и невиждан геноцид! Тези 25 години са тежки и непоносими, но преди изгрев е най-тъмно и студено! 

Българският футбол е такава бутафория, че е равностоен единствено и само на кеч. 

Без свикване на ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и БЕЗ НОВА КОНСТИТУЦИЯ, България ще продължава да тъпче на едно и също място до пълната й ликвидация. 

Колкото по-неблагодарен, злобен и неодухотворен е един човек, толкова повече ще живее в нищета, мизерия и безперспективност! 

България е красива. Още по-красива ще е без лицемери и кръвопийци!